Parbella professionals

Bekijk 6 foto's

Parbella professionals

In onze prachtige moderne hair & beauty salon in hartje Utrecht hebben wij nog 2 stoelen vrij voor zelfstandige kappers. Ben jij je huidige werkplek een beetje zat? Of ben je toe aan een nieuwe en inspirerende uitdaging zonder de grote investeringen en lasten van een eigen pand? Zoek dan niet verder want we got you!

Bij Parbella Professionals aan de Lessepsstraat in Utrecht zijn we iedere dag enthousiast en gepassioneerd met ons vak bezig. We doen niets liever dan de klant het kapsel te geven waar ze van dromen en luisteren hierbij goed naar hun wensen. Je kunt hier niet alleen terecht voor alles op het gebied van haar, maar ook voor onder andere het behandelen van je wenkbrauwen, ontharen en visagie. Het is de bedoeling dat iedere klant met een brede lach de salon verlaat.

Parbella Professionals zit gunstig gelegen aan een drukbezochte weg, 10 minuten van Utrecht Centraal Station en je kunt er gratis parkeren voor de deur. Veel potentie dus om snel een klantenbestand op te kunnen bouwen!

Ben je enthousiast geworden? Neem dan vooral even contact met ons op!
Tot gauw!


Huurprijs

€ 89,00 per dag

Inbegrepen in de huur

  • Gebruik wasbak
  • Gratis Wifi
  • Drankjes voor de klanten
  • Exclusief gebruik van de stoel
  • gratis parkeren
  • G/W/L

Aanvullende verhuurvoorwaarden

De verhuurvoorwaarden zullen in goed overleg worden besproken.

Locatie

de lessepsstraat 61, Utrecht

25.305
Kapperszaken
44.405
ZZP Kappers
42.175
Beschikbare stoelen
17 milj
Klanten