Hoe werkt kappersstoelhuren.nl

Op zoek naar een kappersstoel:

Wilt u voorlopig niet of helemaal geen eigen zaak beginnen, maar wilt u wel veel klanten? Heeft u klanten die ook buitenshuis geknipt willen worden?

Huur dan alleen een stoel in plaats van een heel pand! Zoek uw kapperszaak en reageer online.

Uw reactie komt direct binnen bij de verhuurder en die zal contact met u opnemen voor een afspraak. De afwikkeling en onderhandeling vindt ook direct plaats met de verhuurder.

Reageren is te allen tijde kosteloos en vrijblijvend. Ook bij een overeenkomst bent u geen kosten verschuldigd aan Kappersstoelhuren.nl.

Uw stoel verhuren:

Waarom uw stoel leeg laten staan als die ook geld kan opleveren? Verhuur uw stoel of stoelen direct! Een aanmelding kost slechts € 99 per jaar, per aangemelde zaak, dus niet per stoel. Heeft u meerdere stoelen? Kunt u dus gewoon uw advertentie laten doorlopen zonder extra kosten.

U bepaalt zelf alle voorwaarden, van verdienmodel tot wat de huurders krijgen.

Een advertentie aanmaken is eenvoudig, indien u er niet uitkomt, neem dan contact met ons op.

Indien er een huurder reageert op uw aanmelding komt de reactie direct in uw mailbox en kunt u zelf contact opnemen en de onderhandeling aangaan. Indien het tot een deal komt bent u ons geen extra kosten verschuldigd. Zowel uw aanmelding als de reactie van de huurder zijn te allen tijde vrijblijvend.

Prijzen excl BTW