Zo werkt kappersstoelhuren.nl

Kappersstoelhuren.nl is dé schakel tussen zelfstandige kappers en saloneigenaren. De salon eigenaar heeft vaak meer stoelen in zijn zaak dan medewerkers en de zelfstandige kapper vindt de stap naar een eigen salon vaak te groot.

Om deze 2 partijen met elkaar in contact te brengen is het platform Kappersstoelhuren.nl ontstaan. De saloneigenaar maakt zijn salon beschikbaar om gevonden te worden door middel van een advertentie. Voor maar € 99 ex. btw. voor een heel jaar! Alle behaalde omzet die de saloneigenaar ontvangt vanuit de stoelverhuur is eigen omzet en er hoeft niets worden afgedragen aan Kappersstoelhuren.nl.

Kappersstoelhuren.nl zorgt er met de jaarlijkse advertentiekosten van € 99 voor dat de salon van de adverteerde wordt gepromoot in de regio waar de salon staat. Hierdoor kunnen zelfstandige kappers de salon gemakkelijk vinden en krijgt de salon een boost onder de lokale bewoners.

De zelfstandige kappers kunnen op de advertentie reageren door middel van een bericht of direct telefonisch contact opnemen met de salon. Uiteindelijk bepaald de saloneigenaar de voorwaarden waarvoor de stoel verhuurd mag worden en wie hij in de salon laat werken.

Ben jij zelfstandige kapper en wil jij een werkplek huren?

Reageren op een beschikbare kappersstoel is geheel kosteloos en vrijblijvend. Ook bij een overeenkomst bent u geen kosten verschuldigd aan Kappersstoelhuren.nl. Een account aanmaken als zelfstandige kapper is niet nodig. Zoek een salon bij jou in de buurt en reageer. In de advertentie is te zien waar de saloneigenaar naar op zoek is en waar de zelfstandige kapper gebruik van kan maken in de salon naast de stoel. De reactie komt direct binnen bij de saloneigenaar zelf. Hij/zij zal zelf contact opnemen om onderling kennis te maken.

Heb jij een eigen salon en wil je eenvoudig extra omzet?

Een advertentie aanmelden is eenvoudig. Je maakt een account aan met contactgegevens. Vervolgens vul je in stap 1 de kenmerken van de salon in en geef je aan onder welke voorwaarden een stoel te huur is. Jij bepaalt zelf alle voorwaarden, van verdienmodel tot aantal uren en wie er komt werken. Je betaalt € 99 euro voor een heel jaar om te kunnen adverteren op Kappersstoelhuren.nl.