Pure Medi Care

Bekijk 2 foto's

Pure Medi Care

Kappersstoel huren
Wil je graag zelfstandig werken als kapper/kapster, maar is een kapsalon kopen of huren een te grote stap? Dan is een kappersstoel huren bij Pure Medi Care te Arnhem een goede optie. We bieden je een kappersstoel en een werkplaats aan in hartje Arnhem. De kapsalon is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto. Je gebruikt je eigen kappersbenodigdheden en je neemt uiteraard je eigen klantenkring mee. Wij bieden je de mogelijkheid om in een professionele salon als zelfstadig ondernemer je vak uit te oefenen tegen een vaste huur tarief.

Wat wij bieden
♦ Professionele werkomgeving in een gerenommeerde salon
♦ Een kappersstoel/werkplek 
♦ Gebruik van wasbak 
♦ Gebruik van keuken + koffie en thee 
♦ Professionele collega’s
♦ Wifi

Wat wij verwachten
♦ Diploma van een kappersopleiding
♦ Inschrijving bij de Kamer van Koophandel als ZZP’er
♦ Zoals eerder aangegeven een eigen klantenbestand
♦ Initiatiatief rijk, flexibel en zelfstandig
♦ Jouw eigen gereedschap


Pure Medi Care te Arnhem
Pure medi care is een sfeervolle laser & beauty salon in Arnhem, waar persoonlijke aandacht en kwaliteit erg belangrijk is.
Wij geven van een gezichtsbehandeling tot medische schoonheidsbehandelingen. U kunt terecht voor zowel behandelingen als advies.
Wij bieden huidverzorging en wellness, pedicure en manicure onder één dak, ook voor heren. Pure Medi Care is gespecialiseerd in medische schoonheidsbehandelingen gericht op huidproblemen en huidverbetering.
U kunt kiezen uit verschillende specialistische behandelingen zoals permanente make-up, 100% pijnloos ontharing door middel van Soprano Ice Platinum Laser, gezichtsbehandelingen, huidverjonging en nog veel meer!
We verhuren kappersstoelen voor freelance kappers en tafels aan nagelstylisten. Klantvriendelijkheid en goede service staan hoog in onze vaandel.

Bij interesse graag contact opnemen:
+31630155600


Huurprijs

€ 350,00 per maand

Inbegrepen in de huur

  • Gebruik wasbak
  • Gratis Wifi
  • Drankjes voor de klanten

Aanvullende verhuur voorwaarden

Locatie

looierstraat 42, Arnhem

25.305
Kapperszaken
44.405
ZZP Kappers
42.175
Beschikbare stoelen
17 milj
Klanten