Mel

Bekijk 2 foto's

Mel

GEZOCHT! Beauty talent in omgeving Almere

Ben jij een specialist in de beautybranche en wil jij graag voor jezelf gaan werken (lees: meer verdienen)? Of knip jij vanuit huis en zou jij graag gebruik maken van de voordelen van een complete salon? Wij zijn op zoek naar jou en staan klaar om jou te helpen!

Binnenkort opent Beautysalon Mel in Almere Haven. Beautysalon Mel is een ruime en zeer moderne, pas gerenoveerde salon met de optie om een gedeelte van de ruimte te huren in de vorm van stoelhuur (een optie voor het huren van een afgesloten ruimte is ter bespreking)

Beautysalon Mel is een beautysalon waar je voor meerdere type behandelingen terecht kunt. Denk aan: kappersbehandelingen waaronder knippen en kleuren, wenkbrauwen, schoonheidsbehandelingen, waxen, manicure, pedicure etc.

Wij openen binnenkort onze deuren. Om klanten zoveel mogelijk beauty behandelingen aan te kunnen bieden zijn wij op zoek naar gemotiveerde ondernemers die de stap durven zetten om voor zichzelf te beginnen, alleen of met hulp vanuit ons. Wij staan open om jou te helpen in het ondernemen en het ondersteunen in het laten groeien van je klantenkring. Je bent volledig vrij in het neerzetten van je eigen product, waarbij je samen met de salonmanager zorgt voor service en kwaliteit voor je klanten.

Wat komt er kijken bij het huren van een stoel/ruimte?
- Je kunt per dag voor €60,- excl. BTW een stoel huren in de salon;
- Je kunt zelf de producten gebruiken die je fijn vindt. Je krijgt hiervoor opslagruimte in de salon en ruimte voor een display in de salon om je producten te tonen. De stoelhuur is dus exclusief inkoop van producten;
- Inclusief gebruik van de algemene ruimtes/wasmachine en droger/wasbakken/handdoeken/droogkap/karretjes.

Wat kunnen wij jou bieden?
- Mooie moderne salon met extra’s voor een goede service voor je klanten;
- Mogelijkheid tot meebrengen van je eigen klantenkring en grote kans op vergroten van klantenkring;
- Promotie van jouw behandelingen gaan mee in de marketing van de salon (500+ volgers op IG, investeringen in pr/marketing);
- Coaching binnen het ondernemerschap, klantcontact, marketing;
- Ruimte voor verschillende beautybehandelingen. Stoelhuur is vaak interessant voor kappers. Wij bieden ook mogelijkheden voor het organiseren van een plekje voor behandelingen zoals nagels, wenkbrauwen, waxen, laseren, PMU etc.
- Gratis Wifi;
- Gratis parkeren voor de deur.

Wat zijn de vereisten?
- Het aantal dagen per week is bespreekbaar;
- Je staat ingeschreven bij de KvK als ondernemer;
- Je kunt zelfstandig werken maar hebt toch een teamspirit!

Contactgegevens
Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met de saloneigenaar via melanieraadschelders@hotmail.com of 0610745032 (bellen of whatsapp)


Huurprijs

€ 60,00 per dag

Inbegrepen in de huur

 • Gebruik wasbak
 • Gratis Wifi
 • Drankjes voor de klanten
 • Gebruik algemene ruimtes
 • Promotie/marketing
 • Coaching
 • Salonsysteem
 • Gebruik kappersstoel
 • Gebruik droogkap
 • Gebruik handdoeken
 • Opslagruimte producten
 • Display tonen producten

Aanvullende verhuurvoorwaarden

Locatie

Binnenhof 87, Almere Haven

25.305
Kapperszaken
44.405
ZZP Kappers
42.175
Beschikbare stoelen
17 milj
Klanten