Trendy bij Tamara

Bekijk 6 foto's

Trendy bij Tamara

Goede dag, mijn naam is Tamara, ik huur een kapperstoel bij Connie's kapperij in Zevenaar. De sfeer is hier geweldig en de huurvoorwaarden simpel opgesteld. Geen geke productafname of winstpercentages te betalen. Enkel alleen werken we met de zelfde verfmerk die je zelf met hooge korting kunt inkopen. Omdat ik in Juni 2019 een kind verwacht en wij op zoek zijn naar evt.nog een zzper erbij kunt u vanaf 13.mei 2019 - 1. september 2019 mijn stoel huren bij Connie als proeftijd. In deze tijd kunt u kijken of er een wederzijdse klik is met Connie, Lisa en mij. Foto 1 is de ruimte van Lisa en mij, wij zijn zzpers. Foto 2 is Connie's kapperij. In ons salon werk je met max. 2 kappers per dag. We zijn een klein team en zoeken nog 1 iemand erbij om het complet te maken. Mijn werkdagen zijn woe, do en vr en de ander week do,vr, en za. Ik wissrl deze af. In overleg is er een andere oplossing wat dagen betreffd mogelijk (bvb. : ma of di ipv. een van de anderen dagen). U kunt ook kiezen voor 1 of 2 dagen per week. Na mijn verlof kunt u evt. blijven werken op de dagen ma, di, vr en za, of elke 2de do of woe. Ligt helemaal aan jezelf.
U huurd de stoel bij connie's kapperij. Zij is een geweldige vakvrouw en geeft ook trainingen in opsteken en kniptechnieken. Hier kunt u ook blijven bijscholen. Bij Connie huur ik zelf ook de stoel van. Ze werkt met een stapelkorting.
1ste dag=€50,
2de dag=€45
3de dag=€40
Omdat er verder geen kosten of andere geke afspraken zijn en je omzet helemaal voor jouw is, is dit een geweldig huurbedrag. Al bij 4 knip & kleur klanten per dag zit je op een mooie omzet. Er word elke dag gebeld door nieuwe klanten, is dit een drempel voor je omdat je denkt je hebt te weinig klanten aan het begin, is niet nodig. U kunt aan het begin mijn klanten overnemen en bouwd tussendoor dan verder u eigen klanten op.
Bij interesse neem gerust contact met ons op. Mijn nummer is 06 42029764.
Graag kijk ik met u en Connie naar een mooie oplossing.
Gr.Tamara


Huurprijs

€ 0,00 per dag

Inbegrepen in de huur

  • Gebruik wasbak
  • Gratis Wifi
  • Drankjes voor de klanten
  • handdoeken
  • stoelhuur
  • inrichting
  • strom en water en gas

Aanvullende verhuur voorwaarden

met zelfde merk verf kleuren als connie en de collega's

Locatie

Lentemorgen 5, Zevenaar

25.305
Kapperszaken
44.405
ZZP Kappers
42.175
Beschikbare stoelen
17 milj
Klanten